Hver dag, der går du kan vædde på, at enhver alvorlig boardadministrator spørger sig selv hvordan man får mere trafik til deres websted. Denne intense ønske om at generere flere klik gør stort set alle online iværksætter let bytte for mange af den trafik ordninger og svindel, som gennemsyrer internettet.

Vilde løfter om høj volumen trafik og big bucks adskille ofte selv den mest kyndige business person fra deres penge, fordi de ønsker at tro disse trafik hucksters løfter. Problemet er, at høj volumen nødvendigvis ikke udmønte sig i en høj salg sats.

De besøgende, der kommer til dit websted som følge af et ønske om at finde ud af mere om et specifikt, niche emne, ikke som følge af exit trafik eller medlemskab i en sikker liste hvor medlemmer simpelthen pitch hinanden. God trafik kommer fra folk at klikke links på emner målrettet til deres interesser og at få rettet til en hjemmeside med oplysninger, de ønsker og forventer som følge af at klikke på linket. Den nederste linje er, at når man kommer helt ned til det bedste og mest pålidelige kilder til målrettet trafik kommer fra links, som folk klikker.

At være i stand til at bestemme som Klik faktisk resultat i salget er afgørende. For at spore konverteringer fra klik til salg, afhængigt af shopping cart software, du bruger, kan du derefter oprette en brugerdefineret ordrebekræftelsessiden – dvs den side, der vises, når transaktionen er fuldført. Det er meget let at gøre, hvis du bruger en betaling forarbejdning tjeneste som PayPal.

Det er velkendt, at hver søgemaskine og hvert websted har en bestemt type af brugeren (alder, interesser osv.), og de vil alle have forskellige udløsere fører dem til at købe. Alle disse ting er vigtige for dig at kende, så dine annoncekroner vil blive brugt i de mest fordelagtige steder.